• tala_fa'ailoga

Tala Fou

O atina'e i le lumana'i o le a taula'i i le fa'aitiitia o feso'ota'iga crosstalk

Matou te manatu o tekinolosi nei e fiafia i le avanoa faʻafesoʻotaʻi

1. Leai se tu'ufa'atasiga o tekonolosi fa'apolopolo ma tekonolosi fa'aleaganu'u.

2. O le faʻaogaina o mea e faʻafeiloaʻi ai le siʻosiʻomaga e faʻatatau i le tulaga o le RoHS ma o le a tuʻuina atu i lalo o tulaga faʻalesiosiomaga i le lumanaʻi.

3. Atinaʻeina o mea faʻapipiʻi ma molds.O le lumanaʻi o le atinaʻeina lea o se fetuutuunaiga fetuutuunai fetuutuunai, fetuunaiga faigofie e mafai ona maua ai ni oloa eseese.

O le atina'e i le lumana'i o le a taula'i i le fa'aitiitia o feso'ota'iga crosstalk-3

Connectors e aofia ai le tele o alamanuia, e aofia ai le aerospace, malosiaga, microelectronics, fesoʻotaʻiga, tagata faʻatau eletise, taʻavale, fomaʻi, meafaigaluega, ma isi. maualuga maualuga, leai se faatuai, ma isi. I le taimi nei, o fesoʻotaʻiga autu i le maketi e lagolagoina le 6.25 Gbps faʻasalalauga, ae i totonu o le lua tausaga, o le maketi o loʻo taʻitaʻia oloa gaosi oloa, suʻesuʻega ma atinaʻe o le sili atu i le 10 Gbps na tuʻuina atu manaʻoga maualuga mo le connector.Third, o le taimi nei tele soʻotaga density o 63 faailoilo eseese i le inisi ma o le a vave ona atiina ae i le 70 po o le 80 eseesega faailoilo i inisi.Crosstalk ua tupu mai le taimi nei 5 pasene i lalo ifo o le 2 pasene. 100 ohms, ae nai lo o se oloa o le 85 ohms. Mo lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga, o le luʻitau faʻapitoa tele i le taimi nei o le televave o fesoʻotaʻiga ma faʻamautinoa le maualalo tele o fesoʻotaʻiga.

I totonu o mea tau eletise, a'o fa'aitiitia masini, o lo'o fa'aitiitia le mana'oga mo feso'ota'iga. O le maketi o feso'ota'iga feso'ota'iga FPC o le 0.3 po'o le 0.5 mm, ae i le 2008 o le ai ai 0.2 mm va'aiga oloa. Fa'aitiitiga o fa'afitauli fa'apitoa tele i lalo ole fale fa'amautinoa le fa'atuatuaina o oloa.

O atina'e i le lumana'i o le a taula'i i le fa'aitiitia o feso'ota'iga crosstalk


Taimi meli: Apr-20-2019