• tala_fa'ailoga

Tala Fou

Fa'amautu vaega na pe a fa'atau so'oga eletise

Fa'atauga mana feso'ota'iga e le mafai ona avea ma se tagata e fa'amae'aina, o lo'o i ai le tele o feso'ota'iga, i le tele o fa'apolofesa e auai, o se tasi e malamalama moni i le mana o le lelei o le feso'ota'iga, o le so'otaga le tu po'o le pa'u o vaega ta'itasi e mafai ona faia. , o nisi tagata e umia le tau o le connector, o le a le taimi e feutagai ai tau e mafai ona ausia iloa lelei, o nisi tagata e fia iloa le konekarate talafeagai auiliiliga, ma le fofo o faafitauli, o lea, i le taimi o le faatauina mai connectors i le taimi nei tele, manaomia e le o se tagata ae o se au tele, e manaomia e le au i itu uma o le aoina o taleni, na o le auala lenei, E filifili se ituaiga connector lelei tele.

E le faigofie tele le manaʻo e avea ma se faʻatau fesoʻotaʻiga lelei, aemaise lava i le fesoʻotaʻiga faʻafefiloi i luga o le maketi i aso nei, afai e te manaʻo i le tele o fesoʻotaʻiga faʻailoga e filifili ai se oloa taugofie ma lelei, e tatau ona atiaʻe se mea taua, pe a leai, e foliga mai. e faʻaalu sina taimi, ae leai lava se filifiliga i oloa lelei.

O lo'o iai fa'amaumauga au'ili'ili mo le tele o fa'atau feso'ota'iga i le maketi.E pei ona fai mai le upu, na o le faatusatusa e mafai ona tatou aloese mai le faiaina.E na'o le fa'atusatusaga fa'apitoa e mafai ai ona tatou aoina oloa lelei.I aso nei, o loʻo i ai le tele o faʻatau fesoʻotaʻiga i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu, ma o oloa e eseese.Ioe, pe a faʻatau, pe o le lelei o le muamua poʻo le tau faʻatinoga o le muamua.Afai e te le vaʻai i le lisi o tau nai lo le lelei, filifiliga lelei tele.Ae ui i lea, ona o le faʻatapulaʻaina o tau, o le tele o atinaʻe e filifilia oloa e maualuga le tau, lea e manaʻomia ai le tele o taumafaiga e faʻatusatusa oloa eseese ma tau.O vaega uma o le faʻamaopoopoina ma le au faʻatau oloa e manaʻomia se faʻagasologa, o lea e le tatau ai ona tatou faʻamalosi, faʻafilemu i le taimi o le faatalanoaga, ma saili se manatu talafeagai e talia e itu uma e lua.

E uiga i le atinaʻeina o tekinolosi faamama soʻo eletise

O le isi afa o le vaavaaia lea o le lelei.Talu ai ona o le fesoʻotaʻiga o se faʻatonuga-ituaiga gaosiga, e tatau ona vaʻaia lelei le lelei, ma e le tatau i le kamupanī ona faia ni mea leaga pe tipi tulimanu. O le faagasologa atoa e manaʻomia tagata faigaluega faʻapitoa e siaki ma talia e puipuia ai se numera tele o mea leaga.O le mea lea, o le faagasologa atoa o le faʻatauina o le eletise e le o se mea faigofie tele.E le gata i lea, o le taua o le fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai tagata faʻapitoa a le kamupani e nafa ma le faʻatauga.

NBC Electronic Technological Co., Ltd.(NBC), na faavaeina i le 2006, o la matou faʻamoemoe o le: faʻafouina le vaega o oloa, pulea le tulaga muamua.E i ai le tele o avanoa i fesoʻotaʻiga vave, fesoʻotaʻiga pisinisi, fesoʻotaʻiga eletise, fesoʻotaʻiga maa, fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi, fesoʻotaʻiga eletise, fesoʻotaʻiga maualuga i le taimi nei, oloa eletise Anderson, fesoʻotaʻiga APP, fesoʻotaʻiga module, fesoʻotaʻiga maa ma isi.I le tausaga 2019, na matou o ai i fafo ma tauva mo maketi faavaomalo.

Afai ei ai ni au faʻamatalaga ma fautuaga e uiga i la matou module connectors.faʻamolemole valaʻau le aufaigaluega tautua.

Fa'amolemole saini i luga o la matou itulau https://www.houdpower.com e iloa atili e uiga i fesoʻotaʻiga modul.


Taimi meli: Oke-17-2019